Velkommen til Nota og E17

Illustration af de forskellige medietyper du kan finde på E17
Her kan du læse mere om Notas forskellige tilbud og services. Som medlem af Nota og bruger af netbiblioteket E17 kan du downloade lyd- og e-bøger døgnet rundt. Du kan også streame lydbøger via afspilleren E17 Direkte fra din PC, smartphone eller tablet. Der er også mulighed for at bestille punktbøger.

ÅbningstiderSupport ikon

Notas åbningstider for telefonisk henvendelse er mandag 9-15 og tirsdag-fredag 10-15.
 

BiblioteketBibliotek ikon

Hvis du ønsker hjælp til at finde en god bog eller til at finde bøger om et bestemt emne, er du velkommen til at ringe til Biblioteket på telefon 39 13 46 00, tast 1, eller sende en mail til Biblioteket.
 

E17-Support ikonE17-Support

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at bruge E17, så kontakt E17-Support på telefon 39 13 46 00, tast 3, eller send en mail.
 

BogklubberBogklub ikon

Du kan tilmelde dig Notas bogklubber på E17. Når du er tilmeldt en bogklub, vil du en til to gange om måneden modtage en mail med inspiration til læsning.
 

Bladet InspirationBogklub ikon

Inspiration er et gratis blad fra Nota med nye bøger og inspiration til læsning. Du kan downloade eller streame Inspiration via E17. Hvis du ønsker abonnement på det trykte blad eller at få Inspiration på punktskift, skal du kontakte Indmeldelse og abonnement på telefon 39 13 46 00, tast 2.
 

Aviser og bladeBogklub ikon

Nota udgiver en række aviser og blade.
 

StudieserviceStudieservice ikon

I Studieservice kan du få lavet dine studiebøger som e- og lydbøger. Ordningen gælder for elever på ungdomsuddannelser og studerende på videregående uddannelser med en bevilling på studiematerialer.
Kontakt Studieservice på telefon 39 13 46 00, tast 4, eller via mail.

Erhvervs-service ikonErhvervs-Service

I Erhvervs-Service kan du få lavet bøger til dit arbejde. Hvis du ønsker at blive medlem, kan du  kontakte bibliotekarerne Hanne Hansen på telefon 39 13 46 53 eller Lena Ellersgaard på telefon 39 13 46 54 eller via mail.